Cooperació aI Desenvolupament

5 de febrer 2024

Cooperació al desenvolupament món mans imatgeEls projectes de cooperació al desenvolupament de la Universitat Miguel Hernández (UMH) inclouen la formació vinculada al desenvolupament i la cooperació, igualtat de gènere, la investigació per al desenvolupament i estudis sobre el desenvolupament, la cooperació interuniversitària i enfortiment d’institucions d’educació superior en països en desenvolupament, les activitats de difusió, la sensibilització i mobilització, i els programes d’acció sobre el terreny.

Aquests projectes són finançats fonamentalment per la pròpia universitat que dota de fons propis anualment, convenis amb la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana, així com d’altres entitats. D’altra banda, ens ocupem de la identificació inicial, del disseny del projecte i, de la gestió, supervisió, difusió, justificació, anàlisi i millora d’aquests.

Aquestes iniciatives s’alineen amb l’estratègia de cooperació universitària al desenvolupament on es descriuen les funcions universitàries i amb les polítiques de la Generalitat Valenciana de cooperació al desenvolupament sota el principi de concentració d’esforços i coordinació d’actuacions entre agents.

Cooperación publicaciones botónCooperació convenis botón

Lupa imagen

A través del mapa pots descobrir els projectes de cooperació al desenvolupament de la UMH finançats a través de diversos convenis: