This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

INTERNACIONALITZACIÓ

L’Àrea d’Internacionalització de la Universitat Miguel Hernández serveix de suport al Vicerectorat de Relacions Internacionals en accions estratègiques per a potenciar la visibilitat i la projecció internacional de la UMH, atraure estudiants i personal docent i investigador d’universitats estrangeres de prestigi i facilitar la participació de la comunitat universitària en programes de mobilitat internacional.

Per a això, l’Àrea d’Internacionalització s’encarrega de:

  • Identificar i realitzar el seguiment d’oportunitats per a donar suport a la política d’internacionalització de la UMH.
  • Coordinar les accions transversals per a l’establiment de les accions estratègiques d’internacionalització.
  • Informar i assessorar la comunitat universitària sobre convocatòries i accions en l’àmbit de les relacions transnacionals, la cooperació internacional i els programes acadèmics conjunts.
  • Gestionar les convocatòries d’ajudes de mobilitat internacional per al PDI i el PAS.