Estudiants

Botó ERASMUS estudiants Botó SICUE estudiants Botó DESTINO estudiants


SESSIONS INFORMATIVES PROGRAMES DE MOBILITAT 2022/2023

El Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat realitzarà dues sessions informatives en línia sobre els programes de mobilitat ERASMUS, SICUE i DESTINO per al curs 2022/2023.

Estàs sessions tindran una duració aproximada d’hora i mitja i es realitzaran en línia. Per a la seua celebració l’estudiantat interessat podrà triar entre els següents dies:

  • Dilluns 22 de novembre a les 17h.
  • Dimarts 23 de novembre a les 13h.

Aquells que no s’han inscrit a la sessió de Programes de mobilitat per al dia 22/11/2021 poden seguir-nos en el següent enllaç: Sessió dilluns 22 de novembre

Aquells que no s’han inscrit a la sessió de Programes de mobilitat per al dia 23/11/2021 poden seguir-nos en el següent enllaç: Sessió dimarts 23 de novembre


FAQ PROGRAMES DE MOBILITAT 2021- 2022

En el següent document responem a les preguntes i dubtes sobre els diversos programes de mobilitat per a estudiants de la UMH que ens heu plantejat en les sessions de mobilitat del passat mes de novembre i en les nostres xarxes socials al llarg dels últims mesos.


Informació d’interés per a estudiants UMH

Programes de mobilitat internacional:

Es recorda als estudiants interessats que hauran d’acreditar el seu coneixement d’idiomes mitjançant certificacions oficials o realitzant la corresponent prova de nivell.

Programa de mobilitat nacional:
  • Programa SICUE per a estades en universitats espanyoles amb finalitats d’estudis.

Si faràs una estada en l’exterior, consulta les Recomanacions Erasmus (2Mb Castellà .pdf) i obtingues informació sobre el teu país de destinació.

Compres sense comissió de canvi de divises: Descobreix els avantatges de les targetes financeres de Caixa d’Enginyers per a estades a l’estranger. Informa’t en caja-ingenieros.es o en l’oficina d’Alacant.

 
Aquestes accions contribueixen als següents ODS:
Educacio de qualitat ODS logo