Global UMH Ràdio

Global UMH mapa ilustración

Aquest espai recull els programes de ‘Global UMH’, l’espai radiofònic que presenta els següents objectius:

 

  1. Difondre i promoure els programes d’internacionalització de la Universitat Miguel Hernández.
  2. Posar en coneixement d’estudiants, PDI i PAS l’actualitat sobre els programes de mobilitat, relacions internacionals i cooperació al desenvolupament gestionats des del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament.
  3. Promoure la participació de la comunitat universitària en aquests programes.
  4. Donar veu a alumnes, PDI o PAS que hagen gaudit d’una experiència internacional gràcies a la UMH.

Vols participar en Global UMH Ràdio?
Escriu-nos un email a global@goumh.umh.es

Programes:

Setena temporada (2021-2022)

7X07 (25/05/2022): En aquest nou programa parlem amb una delegació de la Universitat de Holguín (Cuba) sobre el Parc Empresarial i comptarem amb Yanik Ivanyan, un estudiant del doble grau en comunicació audiovisual i periodisme que ens parlarà sobre la seua experiència realitzant una estada a Granada gràcies al programa de mobilitat SICUE.

A més, comentem amb el primer lliurament de la nova secció de la nostra companya María Haba, en la qual donarà 10 consells imprescindibles a tindre en compte abans d’anar-se d’Erasmus.

També parlarem una estona amb Lola Hernández, secretària al càrrec del Vicerectorat de Relacions Internacionals. Acabarem amb la nostra bústia i donant-li un calorós comiat a la nostra companya Vanesa Godoy, que deixa el programa després de dos anys presentant-lo.

Aquest programa està produït i presentat per Vanesa Godoy, Sergio Murillo i Luis Sempere.

 


Locutors Global UMH Ràdio 7X06 (27/04/2022): En aquest nou programa convidem a María Haba i Elías Poveda, amb els quals parlem sobre el Club Erasmus, Programa Buddy, Sicue i moltes més assumptes del seu treball en el Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH.

A més, comentem amb José Luis González Esteban, vicerector adjunt per a la Projecció Internacional, sobre els avanços que està tenint la UMH amb universitats de la Xina per a establir acords de mobilitat.

Però això no és tot. Comentem moltes més notícies d’aquestes últimes setmanes i contestem els dubtes que ens han arribat a la nostra bústia sobre programes de Mobilitat.

Aquest programa està produït i presentat per Vanesa Godoy, Sergio Murillo i Luis Sempere


Periodistes Ràdio Global UMH07×05 (26/01/2022): En el primer programa de l’any de Global UMH, convidem a Laura Muñoz i Lucía Cremades, alumnes del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la UMH a una taula redona en la qual debatrem sobre els temes tractats en la V Universitat de la Tardor, que enguany va tindre lloc a la Universitat Jaume I de Castelló.

Però abans, parlarem de dos esdeveniments que tindran lloc durant febrer, els Welcome Days per a estudiantat incoming de segon semestre i les XVII Jornades de promoció de voluntariat organitzades per la UMH.

Aquest programa està presentat i produït per Sergio Murillo Palmero i Vanesa Godoy.


Vanesa Godoy, Paula Mercedes Disla Acosta, Olga Sosa de Nova Global UMH Ràdio07×04 (15/12/2021): En el quart programa de la setena temporada de Global UMH parlem amb Paula Mercedes Disla Acosta, Viceministra de Relacions Internacionals del Ministeri d’Educació Superior, Ciència i Tecnologia de la República Dominicana; i amb la Dra. Olga Sosa de Nova, directora del Departament de Mobilitat de Professors i Estudiants.

D’altra banda, entrevistem a Reyes Alejano, Coordinadora del Grup de Treball d’Internacionalització CRUE; i a Tomás Lorenzana de la Varga, secretari del subgrup de treball de Promoció Internacional de CRUE.

A continuació, escoltarem un reportatge sobre les experiències de l’estudiantat UMH en la V Universitat de la Tardor celebrades a la Universitat Jaume I de Castelló i eixirem al carrer a preguntar a la gent sobre Drets Humans.

Aquest programa està presentat i produït per Sergio Murillo Palmero i Vanesa Godoy.


Sergio Murillo Global UMH Ràdio07×03 (17/11/2021): En el tercer programa de la setena temporada de Global UMH entrevistem a José Luis González-Esteban, Vicerector Adjunt de Relacions Internacionals per a la Projecció Internacional, que ens parlarà de les III Jornades sobre Promoció Internacional del Sistema Universitari Espanyol (SUE) que se celebraran en la UMH el pròxim 26 de novembre.

D’altra banda, parlarem amb el nostre company Juan José Torres en la secció Coneix al servei. A continuació, ens rebrà, des de Ruanda, Lis Gaibar, periodista i doctoranda de la UMH, per a explicar-nos totes les novetats de la Ràdio UMH a Ruanda.

Aquest programa està presentat i produït per Sergio Murillo Palmero i Vanesa Godoy.


Vanesa Godoy i Sergio Murillo Global UMH Ràdio07×02 (20/10/2021): Benvinguts i benvingudes al segon programa de la setena temporada de Global UMH. Hui parlarem amb Kim Ángela Noa Rubio Talens, Alumni de la UMH de Belles arts que ha participat en els programes Erasmus i Destino.

D’altra banda, entrevistarem a Nuria Quiles que s’encarrega de la mobilitat outgoing del programa internacional Destino en l’Oficina de Relacions Internacionals UMH.

Finalment, coneixerem el treball que està realitzant l’organització Solidaritat Internacional del País Valencià a través d’Irene Segura, Alumni UMH i actual Tècnica en Educació Per al Desenvolupament i Igualtat de SIPV.

Aquest programa està presentat i produït per Sergio Murillo Palmero i Vanesa Godoy.


Portada Global UMH07×01 (29/09/2021): En el primer programa de la setena temporada de Global UMH entrevistem a Lucía Asensi, Alumni de la UMH, psicòloga i orientadora que, al llarg de la seua vida acadèmica ha participat en diversos programes de mobilitat internacional i voluntariat.

D’altra banda, el personal de l’Oficina de Relacions Internacionals ens parlarà sobre la celebració dels Welcome Days, unes jornades virtuals organitzades per a donar la benvinguda a l’alumnat incoming de la UMH. A més, coneixerem el treball que l’Àrea Ambiental i Desenvolupament sostenible de la UMH està realitzant per a aconseguir el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per a això parlarem amb José Antonio Lucendo i Mar Roldán.

Aquest programa està presentat per Sergio Murillo Palmero. A les labors de guió i producció ha estat Vanesa Godoy.


Sisena temporada (2020-2021)

06×09 (07/07/21): En el nové i últim programa de la Sisena temporada de Global UMH entrevistem a Jose Luis Gonzalez Esteban, Vicerector Adjunt de Relacions Internacionals per a la Projecció Internacional, que ens parlarà sobre l’acostament de la UMH i la Xina. D’altra banda, Àfrica Martínez Poveda, Vicerectora adjunta de Relacions Internacionals per a Accions de Mobilitat, ens comptarà els assoliments del Vicerectorat de Relacions Internacionals i explicarà la nova etapa del programa Erasmus 2021-2027. A més, coneixerem l’experiència Erasmus d’Alejandro Pérez, que acaba de tornar de Roma. En la Secció de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat, Aga Bonk, Coordinadora Valenciana de ONGD ens parlarà de “Operació Rubik”, una iniciativa a favor de l’educació per al desenvolupament i la sensibilització.

Aquest programa està presentat per Vanesa Godoy Alonso i Sergio Murillo Palmero.


06×08 (09/06/21): En el huité programa de la 6a temporada de ‘Global UMH’ entrevistem a Valentina Pervan, estudiant de Periodisme procedent de Croàcia que aquest curs està participant en el programa Erasmus. A més, parlem amb la responsable del Club Erasmus i el Programa Buddy en el Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat, Inés Alonso. En la secció de Cooperació, la professora titular de Microbiologia de la UMH Kika Colom ens parla del seu nou projecte de Cooperació Universitària al Desenvolupament. Finalment, contestaran a les preguntes dels estudiants en la bústia Global UMH.


06×07 (19/05/21): En el seté programa de la 6a temporada de ‘Global UMH’ entrevistem el vicerector de Relacions Internacionals, Vicente Micol, per a parlar de la presència de la UMH a República Dominicana. A més, estudiants internacionals ens expliquen com va ser la seua experiència en les jornades turístiques ‘Ambaixadors Costa Blanca‘. Així mateix, parlem amb Luis Torrús, membre de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat, que comptarà la seua experiència en el Servei de Relacions Internacionals. Finalment, des de la Coordinadora Valenciana de ONGD’s i Escoles Solidàries ens expliquen en què consisteix la campanya #CooperarMejor.

Aquest programa està presentat per Vanesa Godoy Alonso i Eva Pardo Gil.


6×06 (17/03/2021): En el sisé programa de la 6a temporada de
«Global UMH», l’estudiant Alejandro Pérez explica per què ha triat fer el seu Erasmus a Roma i ens explica què és del Cos Europeu de Solidaritat. A més, entrevistem a Agnese, estudiant incoming de la UMH procedent de Milà. També parlem amb la tècnica d’administració de l’Àrea de Cooperació i Voluntariat, Lorena García i, finalment, l’estudiant del Màster de Cooperació Marta Puig ens compta la seua experiència en diferents programes de voluntariat.

Aquest programa està presentat per Vanesa Godoy Alonso i Eva Pardo Gil, i podràs trobar tota la informació sobre Relacions Internacionals de la UMH en les xarxes socials, així com visitar internacional.umh.es.


5×06 (17/02/2021): En el cinqué programa de la 6a temporada de « Global UMH», les integrants entrevistaran a Julia i Gaspar, dos estudiants outgoing. A més, el director del programa Espill Iberoamèrica Joaquín Pastor compta les novetats sobre el programa; i xarraran amb la directora de l’àrea del Doctorat Internacional de la UMH i coordinadora del Col·legi Doctoral Tordesillas de Salut Pública i Història de la Ciència María Pastor. Finalment, «Global UMH» portarà informació sobre l’obertura de la 2a convocatòria per a participar en el programa de voluntariat «La UMH T’Acompanya», incloent-hi una entrevista al director de l’Àrea de Cooperació i Voluntariat Juan José Ballesta per a comptar en què consisteix el curs de Formació Bàsica en Voluntariat.

Aquest programa està presentat i produït per Vanesa Godoy Alonso i Eva Pardo Gil. Tota la informació sobre Relacions Internacionals de la UMH està disponible tant en les seues xarxes socials com en internacional.umh.es


4×06 (20/01/2021): En el quart programa de la 6a temporada de « Global UMH», entrevistem el vicerector de Relacions Internacionals, Vicente Micol. A més, l’encarregada del programa de mobilitat internacional DESTINO, Susi Olivares, compte quan s’obri la convocatòria per al pròxim curs. Així mateix, entrevistem a Elías Poveda, encarregat del programa SICUE del Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat, i ens informen sobre els cursos relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible que es desenvoluparan al febrer i març. Finalment, fem un resum dels projectes de Cooperació Universitària al Desenvolupament que s’han impulsat des de l’Àrea de Cooperació de la UMH en els últims anys.

Aquest programa està presentat per Vanesa Godoy Alonso i Eva Pardo Gil, i podràs trobar tota la informació sobre Relacions Internacionals de la UMH en les xarxes socials, així com visitar internacional.umh.es.


03×06 (16/12/2020): En el tercer programa de la 6a temporada de « Global UMH», les integrants parlaran amb Antonia María i Elías, dos estudiants outgoing de la UMH que estan realitzant un Erasmus a les Illes Açores i a Croàcia, respectivament. A més, la vicerectora adjunta de Relacions Internacionals per a Accions de Mobilitat, Àfrica Martínez, i la directora de l’Àrea de Formació del Centre d’Idiomes, Ana Esclápez, expliquen la importància de certificar el nivell d’idiomes.

Així mateix, entrevisten a Inmaculada Blaya, directora del Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat, qui ens explicarà què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible; i celebren el Dia Internacional del Voluntariat xarrant amb Laura Muñoz, guanyadora del concurs de fotografia solidària de les XVI Jornades de Promoció de Voluntariat UMH.

Aquest programa està presentat per Vanesa Godoy Alonso i Eva Pardo Gil, i podràs trobar tota la informació sobre Relacions Internacionals de la UMH en les xarxes socials, així com visitar internacional.umh.es.


02×06 (18/11/2020): En el segon programa de la 6a temporada de Global UMH parlem amb els estudiants incoming de la UMH que s’han convertit en Ambaixadors Costa Blanca. Entrevistem el vicerector adjunt de Relacions Internacionals per a la Projecció Internacional, José Luis González, sobre el projecte de ràdio educomunicativa a Ruanda, i a Mónica Candela, encarregada del programa Erasmus del Servei de Relacions Internacionals. També parlarem amb Ana Ramos, una de les participants en l’última aventura de l’equip Sabinar Raid UMH i, finalment, estrenem la secció «Bústia Global UMH», on contestarem a totes les preguntes de l’estudiantat sobre mobilitat i cooperació.

Aquest programa està presentat per Eva Pardo Gil i Vanesa Godoy Alonso i en els controls tècnics va estar Julio Aracil.


01×06 (21/10/2020): En el primer programa de la 6a temporada de Global UMH ens acompanya el vicerector adjunt de Relacions Internacionals per a la Projecció Internacional, José Luis González. A més, entrevistem a Verónica Varotto, estudiant del programa Erasmus+ procedent de Pàdua, i a Luis Campello, membre del programa Buddy, i també us expliquem com va ser la defensa de la primera tesi de Doble Titulació de Doctorat de la UMH. En la secció ‘Coneix el Servei’ parlem amb Laura Parrilla, de l’Àrea de Cooperació i Voluntariat, sobre les XVI Jornades de Promoció de Voluntariat UMH. A més, us comptem en què consisteix el programa LaUMHteAcompaña i us expliquem com s’ha desenvolupat la reforma de la Unitat de Vigilància intensiva que s’ha realitzat a l’Hospital de Nemba, a Ruanda.

Aquest programa està presentat per Eva Pardo Gil i Vanesa Godoy Alonso i en els controls tècnics va estar Julio Aracil.


Cinquena temporada (2019-2020)

04×05 (17/01/2020): En aquest programa de« Global UMH» entrevistem a Jane Riascos, estudiant incoming del grau en Periodisme procedent de la Universitat de Colòmbia, ens explica com ha sigut la seua experiència per la UMH i ens parla de la seua afició per la música des que era xicoteta. A més, en la secció d’Internacional parlem de l’avanç d’acords de col·laboració amb universitats xineses. També rebem en l’estudi a Mariano Pérez Arroyo, director de la Càtedra Seu UMH a Ruanda. Aquest programa està presentat per Estefanía Moreno i Irene Corredor. I Enrique Más col·laborador de la secció Càtedra Seu UMH Ruanda. En la tècnica tenim a Kevin Carrió.


03×05 (17/01/2020): Comença el nou any en «Global UMH» amb una entrevista a Alicia Espigares, estudiant d’Enginyeria Electrònica i Automàtica Industrial en la UMH, i a Ángela Ortega, Enginyeria en de Tecnologies de Telecomunicació. Elles formen part del fòrum d’estudiants europeu AEGEE, i ens comptaran la seua experiència. A més, comptem amb Ruth Pastor i Maisa Más, els qui van interpretar la cançó ‘Count on em’ de Bruno Mars, sense ni tan sols conéixer-se i sense assaig previ! També rebem en l’estudi a l’Alumni de Fisioteràpia, Ana Lucena, qui han participat en el programa de voluntariat de la UMH a Ruanda. Aquest programa està presentat per Estefanía Moreno i Irene Corredor. I Enrique Más col·laborador de la secció Càtedra Seu UMH Ruanda.


02×05 (08/11/2019): En el segon programa de la temporada de Global UMH entrevistem a Dargán Sariani, estudiant incoming procedent de Vanuatu, i la seua buddy local i estudiant de ADE en la UMH, Daniel Pardo. A més, us comptem totes les novetats sobre la internacionalització de la UMH al Perú, i parlem amb els investigadors dels projectes de cooperació al desenvolupament de la UMH que han finalitzat enguany. També rebem en l’estudi a l’Alumni de Belles arts, Lliris Matarredona, i a l’Alumni de Fisioteràpia, Pablo Carrascosa, els qui han participat en el programa de voluntariat de la UMH a Ruanda. Aquest programa està presentat per Estefanía Moreno i Irene Corredor. I Enrique Más col·laborador de la secció Càtedra Seu UMH Ruanda. En la tècnica tenim a Natalia Hernández.


Programa 33 de Global UMH

01×05 (11/10/2019): Global UMH RÀDIO és el programa de Ràdio UMH que t’acosta les notícies més destacades del Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH. En l’estrena de la quarta temporada, parlarem del Màster de Cooperació i Desenvolupament amb la seua directora Lucy Parker. A més, entrevistem el director de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH, Juan José Ballesta. Dins del mateix marc, després de finalitzar fa uns dies la novena edició del programa de voluntariat de la UMH a Ruanda, conversarem amb el professor de la UMH, Jose Luis González, i els voluntaris, Lis Gaibar i Enrique Mas, els qui han desenvolupat el projecte de ràdio educomunicativa a Ruanda.


Quarta temporada (2018-2019)

Programa 32 de Global UMH

06×04 (27/05/2019): Global UMH. Acomiadem aquesta temporada amb el ‘I Congrés Internacional per al Diàleg amb les Cultures Hispanes d’Amèrica del Nord’. Entrevistem el director del congrés i professor de la UMH José Luís Ferris, també parlem amb María José Cerdà, directora del Museu de la Mar de Santa Pola i clausurem la temporada amb Vicente Micol, Vicerector de Relacions Internacionals de la UMH.


Programa 31 de Global UMH

05×04 (25/03/2019): Global UMH. T’oferim les notícies més destacades del Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH.


Programa 30 de Global UMH

04×04 (25/02/2019): Global UMH. Després de les vacances de Nadal i el descans que vam tindre al gener, torna l’espai més internacional de Radi UMH. Ens endinsem en alguns dels projectes de cooperació al desenvolupament en els quals participa la Universitat Miguel Hernández. Comptem amb els responsables del projecte de cooperació: Formació i capacitació en prevenció-diagnòstic de factors ambientals i salut a Nicaragua. I també sabrem en quin punt estan els projectes d’investigació en Cooperació que han donat inici en els últims mesos.


Programa 29 de Global UMH

03×04 (17/12/2018): Global UMH. Entrevista a Vicente Micol, vicerector de Relacions Internacionals, i a José M. Azorín, catedràtic de la UMH especialitzat en neurotecnología, sobre la seua recent visita a Houston i l’entrada de la UMH com a node internacional del Centre Brain.


Programa 28 de Global UMH

02×04 (19/11/2018): Global UMH. Entrevista a Carlos Belso, outgoing incoming, i a Alicia Espigares, coordinadora del Club Erasmus de la UMH, sobre els avantatges de la mobilitat.


Programa 27 de Global UMH

01×04 (22/10/2018): Global UMH. Entrevista a Camelia Paraschiv, experta en comunicació que treballa en la Comissió, i a Doru Franscescu, director de l’organització Vote Watch Europe.


Tercera temporada (2017-2018)

Programa 26 de Global UMH

04×03 (30/07/2018): Global UMH. Entrevista a Francisco Lomelí, catedràtic especialitzat en cultura chicana, i a les palpentes Villanueva, poeta i Doctor Honoris causa per la UMH.


Programa 25 de Global UMH

03×03 (19/02/2018): Global UMH. Presentació del programa Travel Transformation, un projecte Erasmus per a comunicar el desenvolupament sostenible, a través dels testimoniatges de participants.


Programa 24 de Global UMH

02×03 (20/11/2017): Global UMH. Entrevista a Mónica Candela, encarregada del programa Erasmus+ en la UMH, i a José Luis González, vicerector adjunt i promotor de l’IV Seminari Ryszard Kapuscinski de Periodisme, Drets Humans, Migració i Fronteres.


Programa 23 de Global UMH

01×03 (23/10/2017): Global UMH. Entrevista a Miguel Carvajal, professor de periodisme que ha realitzat una recent estada als EUA, i a Aída Moya, titulada en Ciències Ambientals que ha gaudit de diversos programes de mobilitat.


Segona temporada (2016-2017)

Programa 22 de Global UMH

11×02 (15/05/17): Global UMH. Entrevista a Gabriella Gutiérrez i Muhs, poeta chicana i professora en la Universitat de Seattle, i a Armando Miguélez, acadèmic i responsable de l’Àrea d’Estudis Hispanounidenses de la UMH.


Programa 21 Global UMH

10×02 (10/04/17): Global UMH. Entrevista a Carmen López, investigadora sobre independència de mitjans a la frontera de Mèxic, i a José Pedro Martínez, autor de l’exposició fotogràfica ‘Mèxic Fronterer’.


Programa 20 Global UMH

09×02 (27/02/17): Global UMH. Entrevista a Albert Rivera, estudiant de Periodisme UMH beneficiari del programa Erasmus+ Prácticas, i a Raúl Menéndez, estudiant incoming de la Universitat d’Oviedo amb el programa SICUE.


Programa 19 Global UMH

08×02 (13/02/2017): Global UMH. Entrevista a Mariano Pérez Arroyo, director de la Càtedra Seu UMH a Ruanda amb motiu de la setena edició del programa de Voluntariat UMH a Ruanda.


Programa 18 Global UMH

07×02 (16/01/2017): Global UMH. Entrevista a Alfonso Ases, estudiant de la UMH i membre de l’equip Sabinar Raid UMH, que recorrerà el desert del Marroc amb finalitats solidaris.


Programa 17 Global UMH

06×02 (19/12/2016): Cancel·lat.

05×02 (05/12/2016): Global UMH. Entrevista a Isabelle Wilde, estudiant de la UMH que l’any passat va gaudir d’una estada Erasmus a Alemanya, i a Mats Knoublach i Aaron Beckenkamp, estudiants alemanys que actualment estan d’Erasmus en la UMH.


Programa 16 Global UMH

04×02 (21/11/2016): Global UMH. Entrevista a Héctor Saavedra, periodista de Ciutat Juárez (Mèxic) i a José Luis González, vicerector adjunt de Relacions Internacionals.


Programa 15 Global UMH

03×02 (07/11/2016): Global UMH. Entrevista a Rebeca Prieto, alumni UMH d’enginyeria i becària del programa Vulcanus en 2006.


Programa 14 Global UMH

02×02 (24/10/2016): Global UMH. Entrevista a Antonio Garrido, coordinador del Club Erasmus de la UMH. El Club Erasmus és una iniciativa estudiantil que s’encarrega d’organitzar activitats per als estudiants incoming de la UMH (Erasmus, Destino i SICUE) amb l’objectiu d’aconseguir la seua integració en la comunitat universitària.


Programa 13 Global UMH

01×02 (10/10/2016): Global UMH. Entrevista a Elías Poveda, Personal d’Administració i Servei en el Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat. Elías és la persona encarregada de rebre als ‘incoming’ Erasmus i sobre això hem parlat: de quines carreres i països procedeixen principalment, quins són els seus dubtes més comuns i quins serveis se’ls ofereixen.


Primera temporada (2015-2016)

Programa 12 Global UMH

11×01 (11/05/2016): Global UMH. Entrevista a Enrique Roche, catedràtic de l’àrea de Nutrició i Bromatologia en la UMH; i a Beatriz Villega, tècnic en AINIA i creadora dels tallers d’estimulació sensorial. Tots dos ens han detallat en profunditat el projecte Gymsen, pioner a Europa i emmarcat en les accions claus del programa Erasmus (Erasmus+ KA2), dirigit a millorar la qualitat de vida de les persones majors.


Programa 11 Global UMH

10×01 (02/05/2016): Global UMH. Entrevista a Victoria Rodríguez, professora col·laboradora en l’Àrea de Ciència Política i de l’Administració en la UMH; i a Miri García, auxiliar administrativa en la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d’Elx, sobre les seues estades Erasmus+ STT/STA dirigides a PDI i PAS.


Programa 10 Global UMH

09×01 (18/04/2016): Global UMH. Entrevista a Lucía Asensi, llicenciada en psicologia i voluntària (en dues ocasions) a Ruanda, a través del projecte de cooperació al desenvolupament i voluntariat de la UMH a Ruanda.


Programa 09 Global UMH

08×01 (14/03/2016): Global UMH. Entrevista a Susi Olivares, encarregada del programa Destino en el Servei de Relacions Internacionals de la UMH i a Augusto Duhalde, responsable de la mobilitat d’estudiants en la Universitat FASTA de Mar de Plata (l’Argentina).


Programa 08 Global UMH

07×01 (29/02/2016): Global UMH. Entrevista a Manuela Ceresi, estudiant de Grau en Dret incoming de la Universitat de Bolonya (Itàlia) i a Carmen Aguado, estudiant de Grau en Administració i Direcció d’Empreses de la UMH outgoing a Colònia (Alemanya).


Programa 07 Global UMH

06×01 (15/02/2016): Global UMH. Entrevista a Amaya Vara, graduada en Biotecnologia, i a Patricia García, graduada en Periodisme. Ambdues van cursar el seu últim any de carrera a Saragossa a través del programa SICUE. També presentem a Víctor Olcina, nou col·laborador de Global UMH Ràdio.


Programa 06 Global UMH

05×01 (11/01/2016): Global UMH. Entrevista a Vicent Poveda, estudiant de CAFD que va completar els seus estudis de Mèxic, i presentació de Global UMH Revista.


Programa 05 Global UMH

04×01 (21/12/2015): Global UMH. Entrevistes a José Luis González, professor de Periodisme i vicerector adjunt de Relacions Internacionals en la UMH, sobre la seua visita a Panama; i a Edith Adriana Palacios, estudiant de Grau en Dret procedent de la Universitat Autònoma de Aguascalientes.


Programa 04 Global UMH

03×01 (23/11/2015): Global UMH. Entrevistes a Mariano Pérez, responsable del Programa Ruanda de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i a Irene Segura, estudiant de Grau en Psicologia en la UMH voluntària a Ruanda en l’estiu de 2015.


Programa 03 Global UMH

02×01 (09/11/2015): Global UMH. Entrevistes a Laura Kazakis, estudiant erasmus incoming de Grau en Medicina en la Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia (Alemanya) i a Pablo González, estudiant de Grau en Periodisme en la UMH de erasmus a Bolonya (Itàlia).


Programa 02 Global UMH

01×01 (26/10/2015): Global UMH. Entrevistes a Vicente Micol, Vicerector de Relacions Internacionals i a Inmaculada Blaya, directora del Servei de Relacions Internacionals.


Programa 01 Global UMH