Global UMH Revista

2 de novembre 2023

Global UMH revista logoLa revista ‘Global UMH’ és una publicació semestral que recull les activitats més destacades del Vicerectorat de Relacions Internacionals i del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat.

La publicació compta amb una versió en paper que ja ha sigut presentada als responsables dels centres de la UMH i una versió en línia que pot ser consultada des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc.

Global UMH revista està editada en dos idiomes: espanyol i anglés. L’objectiu és que la publicació es configure com una carta de presentació perquè els membres de la UMH que acudisquen a universitats estrangeres puguen mostrar els serveis de la nostra universitat; d’igual manera, el personal d’altres universitats que visite la UMH podrà disposar de la informació rellevant sobre la UMH i consultar-la amb una sola ullada. Els continguts també inclouen testimoniatges dels estudiants, professors i personal de la UMH que heu participat compartint les vostres experiències.

Global UMH. Nº 8

Descarrega el pdf de la revista punxant ací (30 Mb .pdf)

Global UMH. Núm. 7

Global UMH. Núm. 6

Global UMH. Núm. 5

Global UMH. Núm. 4

Global UMH. Núm. 3

Global UMH. Núm. 2

Global UMH. Núm. 1

Si vols participar en noves edicions, pots escriure’ns a Si eres de la UMH i has gaudit d’algun programa de mobilitat, has assistit com a voluntari a Ruanda, has iniciat accions d’internacionalització o tens algun projecte que t’agradaria difondre, aquesta és la teua revista. La publicació està accessible per a tots els usuaris a través del nostre compte Issuu.

Des d’ací, el nostre més sincer agraïment a tots els que heu fet possible els diferents números concedint entrevistes, enviant testimoniatges, acudint als actes organitzats o adjuntant-nos fotografies.