This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Global UMH Revista

Global UMH revista logoLa revista ‘Global UMH’ és una publicació semestral que recull les activitats més destacades del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat en forma de notícies, reportatges o entrevistes.

La publicació compta amb una versió en paper que ja ha sigut presentada als responsables dels centres de la UMH i una versió en línia que pot ser consultada des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc.

Global UMH revista està editada en dos idiomes: espanyol i anglés. L’objectiu és que la publicació es configure com una carta de presentació perquè els membres de la UMH que acudisquen a universitats estrangeres puguen mostrar els serveis de la nostra universitat; d’igual manera, el personal d’altres universitats que visite la UMH podrà disposar de la informació rellevant sobre la UMH i consultar-la amb una sola ullada. Els continguts també inclouen testimoniatges dels estudiants, professors i personal de la UMH que heu participat compartint les vostres experiències.

Global UMH. Núm. 6

Global UMH. Núm. 5

Global UMH. Núm. 4

Global UMH. Núm. 3

Global UMH. Núm. 2

Global UMH. Núm. 1

Si vols participar en noves edicions, pots escriure’ns a global@goumh.umh.es. Si eres de la UMH i has gaudit d’algun programa de mobilitat, has assistit com a voluntari a Ruanda, has iniciat accions d’internacionalització o tens algun projecte que t’agradaria difondre, aquesta és la teua revista. La publicació està accessible per a tots els usuaris a través del nostre compte Issuu.

Des d’ací, el nostre més sincer agraïment a tots els que heu fet possible els diferents números concedint entrevistes, enviant testimoniatges, acudint als actes organitzats o adjuntant-nos fotografies.