Allotjament i transport

16 de febrer 2024

Com arribar a la Universitat Miguel Hernández?

 • Elx es troba en una situació privilegiada a 20 Km. d’Alacant. Juntament amb altres ciutats pròximes forma l’eix del corredor sud de l’Arc Mediterrani, una zona de gran dinamisme econòmic i demogràfic.

Elx es troba ben comunicada tant per terra, mar i aire. L’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández està molt a prop, així com del port marítim de la capital de la província o el Port de Santa Pola. Les comunicacions per carretera també són excel·lents, podent accedir fàcilment tant a l’Autopista del Mediterrani com a l’Autovia de Madrid. A més, les comunicacions per ferrocarril inclouen la nova estació de tren d’alta velocitat AVE.

Per a arribar des de l’Aeroport als respectius Campus, es poden usar diferents vies de transport:

 • Taxi: els taxis (a Elx o a Alacant ) es poden agafar a l’eixida de l’Aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández
 • Tren:
  • Des de l’Estació de Trens d’Alacant, Avinguda de Salamanca s/n. Tel.: +34 902 240 202 renfe.es/cercanias
  • Des de l’Estació de Trens d’Elx, Avinguda del Ferrocarril, s/n. Tel.: +34 965 456 254
 • TRAM: cap a Altea només des d’Alacant. TRAM

Allotjament

Prement els botons pots accedir a més informació sobre cada programa d’allotjament durant la teua estada en la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx (UMH). Es tracta de *empreses o institucions d’allotjament adherides a avantatges comercials a la comunitat universitària.

Botó allotjaments província Alacant Residència estudiants botó

*La seccions web “Allotjaments (hotels) a la província d’Alacant” i “Residències d’estudiants” contenen enllaços de tercers d’altres pàgines web, que no són editades, controlades, mantingudes o supervisades pel Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat, no sent responsable per tant del contingut ni dels seus possibles futures modificacions.


 

Housing Anywhere allotjament logo

Per a reservar el teu allotjament a Elx de manera totalment segura i abans de la teua arribada a la ciutat, Universitat Miguel Hernández et recomana HousingAnywhere, la plataforma internacional de cerca d’allotjament.

Clica ací per a rebre un descompte del 30% sobre la tarifa única de servei, ser identificat com a usuari VIP i rebre accés prioritari a les habitacions disponibles: housinganywhere.com/es/elche–españa/umh/sign-up

NB. Primer hauràs de realitzar el pagament per al preu total i després ja podràs enviar un correu electrònic a per a recuperar els diners obtinguts amb el descompte.

Pots trobar informació sobre com trobar el teu nou lloc en l’apartat ‘Com funciona’ de la pàgina web. Necessites més informació o tens alguna pregunta específica? Envia un correu electrònic a

Erasmusu allotjament logo

Es tracta de la major comunitat en línia per a estudiants internacionals com tu. Erasmusu ofereix informació i contingut sobre ciutats, universitats, destins, blog, fòrums on conéixer gent i allotjaments a reservar a través de la plataforma.

Segueix els següents passos:

 1. Cerca entre els pisos per a estudiants, filtrant “Només verificats”.
 2. Si necessites assistència, data i pressupost emplena el formulari perquè et contactem.

Cupó de descompte
Erasmusu és la major comunitat d’estudiants a Europa. Reserva allotjaments verificats a través d’un sistema segur, a Elx i a tot el món i podràs trobar també informació sobre ciutats, universitats, destins interessants i fòrums on conéixer gent.

Com funciona:

 • Cerca entre els nostres pisos per a estudiants, filtrant “Només verificats”
 • Si necessites assistència, escriu a data, ciutats i pressupost o emplena el formulari perquè et contactem
 • Reserva amb aquest enllaç usant el codi promocional UMH30 i tindràs un descompte del 30% sobre la comissió de reserva.

Clica si eres propietari d’un habitatge i vols posar-la en lloguer


Transport

Per als estudiants incoming allotjats a Elx, la targeta TIU Erasmus permet un descompte en el Bo Bus Jove de 10 viatges. Informa’t en les oficines d’Autobusos Urbans d’Elx. També pots visitar la pàgina d’autobusos interurbans d’Alacant per a traslladar-te a una altra ciutat o els bons, prement un dels següents botons, segons el mitjà de transport triat.

Cotxe compartit botóAutobusos universitaris botóAbonament tren botó

 
 


Què fer en arribar a la Universitat Miguel Hernández?

Una vegada que els estudiants han arribat als seus respectius Campus hauran de presentar-se en el Centre de Gestió de Campus (CEGECA), per a formalitzar la matrícula i emplenar el Certificat d’Arribada de la seua universitat d’origen.

Per a poder matricular-se, els estudiants hauran de mostrar una còpia de l’Acord Acadèmic (degudament segellat i signat per totes dues parts) i una còpia del seu Document Nacional d’Identitat (per a membres de la UE) o Passaport (si no és membre de la UE).

Si els estudiants necessiten ajuda en els seus primers dies en la UMH, la Delegació d’Estudiants de cada Facultat els oferirà la deguda informació i ajuda.