Allotjament i transport

Com arribar a la Universitat Miguel Hernández?

 • Elx es troba en una situació privilegiada a 20 Km. d’Alacant. Juntament amb altres ciutats pròximes forma l’eix del corredor sud de l’Arc Mediterrani, una zona de gran dinamisme econòmic i demogràfic.

  Elx es troba ben comunicada tant per terra, mar i aire. L’Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández està molt a prop, així com del Port Marítim de la capital de la província o el Port de Santa Pola. Les comunicacions per carretera també són excel·lents, podent accedir fàcilment tant a l’Autopista del Mediterrani com a l’Autovia de Madrid. A més, les comunicacions per ferrocarril inclouen la nova estació de tren d’alta velocitat AVE.

 • Sant Joan d’Alacant està localitzada a 10 Km. al nord d’Alacant. Hi ha diverses línies d’autobús des d’Alacant (la més utilitzada és la 23).

 • Oriola es troba a 30 Km. al sud d’Elx. Existeixen tant autobusos com trens regulars des d’Elx i Alacant.

 • Altea està a 53 Km. al nord d’Alacant. Pot arribar a Altea mitjançant taxi, autobús des de l’Aeroport o Alacant, o també amb el TRAM d’Alacant des d’Alacant.

Per a arribar des de l’Aeroport als respectius Campus, es poden usar diferents vies de transport:

 • Taxi: els taxis (a Elx o a Alacant ) es poden agafar a l’eixida de l’Aeroport d’Alacant-Elx Miguel Hernández
 • Tren:
  • Des de l’Estació de Trens d’Alacant, Avinguda de Salamanca s/n. Tel.: +34 902 240 202 renfe.es/cercanias
  • Des de l’Estació de Trens d’Elx, Avinguda del Ferrocarril, s/n. Tel.: +34 965 456 254
 • TRAM: cap a Altea només des d’Alacant. TRAM

Allotjament

Prement els botons pots accedir a més informació sobre cada programa d’allotjament durant la teua estada en la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH).

Xarxa allotjament Programa Niu botóVides compartides allotjament botó

 
 


Housing Anywhere allotjament logo
Per a reservar l’allotjament abans de realitzar la teua estada, la Universitat Miguel Hernández recomana Housing Anywhere, la plataforma internacional per als estudiants i estudiants en pràctiques. A través de Housing Anywhere pots reservar de manera segura el teu nou allotjament, oferit per propietaris privats i estudiants outgoing. Pots reconéixer fàcilment les habitacions oferides pels estudiants outgoing gràcies a la insígnia oferida en el seu perfil. Per a més informació pots contactar amb vip@housinganywhere.com

Registra’t ací per a rebre un perfil VIP de la UMH i accés prioritari en els llistats: housinganywhere.com/elche–spain/umh/sign-up

Erasmusu 
allotjament logo
Es tracta de la major comunitat en línia per a estudiants internacionals com tu. Erasmusu ofereix informació i contingut sobre ciutats, universitats, destins, blog, fòrums on conéixer gent i allotjaments a reservar a través de la plataforma.

Segueix els següents passos:

 1. Cerca entre els pisos per a estudiants, filtrant “Només verificats”.
 2. Si necessites assistència, data i pressupost emplena el formulari perquè et contactem.

Cupó de descompte
Erasmusu és la major comunitat d’estudiants a Europa. Reserva allotjaments verificats a través d’un sistema segur, a Elx i a tot el món i podràs trobar també informació sobre ciutats, universitats, destins interessants i fòrums on conéixer gent.

Com funciona:

Clica si eres propietari d’un habitatge i vols posar-la en lloguer


Transport

Per als estudiants incoming allotjats a Elx, la targeta TIU Erasmus permet un descompte en el Bo Bus Jove de 10 viatges. Informa’t en les oficines d’Autobusos Urbans d’Elx. També pots visitar la pàgina d’autobusos interurbans d’Alacant per a traslladar-te a una altra ciutat o els bons, prement un dels següents botons, segons el mitjà de transport triat.

Cotxe compartit botóAutobusos universitaris botóAbonament tren botó

 
 


Què fer en arribar a la Universitat Miguel Hernández?

Una vegada que els estudiants han arribat als seus respectius Campus hauran de presentar-se en el Centre de Gestió de Campus (CEGECA), per a formalitzar la matrícula i emplenar el Certificat d’Arribada de la seua universitat d’origen.

Per a poder matricular-se, els estudiants hauran de mostrar una còpia de l’Acord Acadèmic (degudament segellat i signat per totes dues parts) i una còpia del seu Document Nacional d’Identitat (per a membres de la UE) o Passaport (si no és membre de la UE).

Si els estudiants necessiten ajuda en els seus primers dies en la UMH, la Delegació d’Estudiants de cada Facultat els oferirà la deguda informació i ajuda.