Ajuda humanitària

19 de gener 2024

LÍBIA

Libia bandera La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx té el ferm compromís de prestar el seu suport a les ONGD i agències humanitàries que estan actuant per a fer front a les conseqüències ocasionades pel cicló tropical Daniel va arribar al nord-est de Líbia el passat 10 de setembre. Des de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH volem traslladar-vos la informació sobre la resposta que estan oferint les ONGD per a donar refugi, alimentació, educació, aigua i sanejament, i assistència sanitària a totes les víctimes del terratrémol.

Més informació sobre les ONGD que han activat els seus protocols d’emergència i acció humanitària per a aconseguir fons amb l’objectiu de distribuir productes de primera necessitat i serveis sanitaris en les zones afectades.


EL MARROC

El Marroc bandera La UMH d’Elx té el ferm compromís de prestar el seu suport a les ONGD i agències humanitàries que estan actuant per a fer front a les conseqüències ocasionades pel terratrémol al Marroc el 8 de setembre. Des de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH volem traslladar-vos la informació, proporcionada per la Coordinadora Valenciana de ONGDs, sobre la resposta que estan oferint les ONGD per a donar refugi, alimentació, educació, aigua i sanejament, i assistència sanitària a totes les víctimes del terratrémol.

Més informació sobre les ONGD que han activat els seus protocols d’emergència i acció humanitària per a aconseguir fons amb l’objectiu de distribuir productes de primera necessitat i serveis sanitaris en les zones afectades.


TURQUIA I SÍRIA

Bandera Turquia ayuda Bandera Síria ayuda La UMH té el ferm compromís de prestar el seu suport a les ONGD i agències humanitàries que estan actuant per a donar refugi, aigua, aliment i assistència a la població que s’ha vist afectada pels terratrémols que han assolat el sud de Turquia i el nord de Síria el 6 de febrer. Per això, des de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH volem traslladar-vos la informació proporcionada per la Coordinadora Valenciana de ONGDs, amb la qual ve col·laborant molt activament en multitud d’iniciatives i actuacions a conseqüència del conveni de col·laboració que totes dues entitats tenen subscrit, sobre les diverses formes responsables d’ajudar davant aquesta emergència humanitària.

En l’enllaç següent de la CVONGD podeu trobar testimoniatges de les ONGD que treballen ja en les zones afectades, i com es pot contribuir a l’ajuda humanitària d’emergència que comença a desplegar-se:

Tingueu present que les entitats prefereixen que les aportacions siguen de caràcter econòmic més que en espècie.


UCRAÏNA

La UMH amb Ucranïa banner La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx té el ferm compromís de prestar el seu suport a les ONGD i agències humanitàries que estan actuant per a donar refugi, aigua, aliments, medicaments i assistència a la població ucraïnesa. Per això, davant les diverses consultes realitzades durant aquests dies per la comunitat universitària, el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació ha recopilat informació sobre les diverses formes responsables d’ajudar a aquestes entitats. A més, ha habilitat el correu electrònic per a resoldre dubtes respecte a possibles formes de cooperació i ajuda humanitària, i la web:

Obtingues més informació sobre AJUDA AMB UCRAÏNA