Study Abroad UMH

15 de gener 2024

Study Abroad Programs banner

Què ofereix el programa Study Abroad?

 1. Contingut acadèmic multidisciplinari

  Estada de formació en la Universitat Miguel Hernández d’Elx per a completar els estudis superiors cursats al país d’origen, afavorint així la internacionalització del seu currículum.

 2. Comprensió de la cultura d’Espanya

  Dona a conéixer els aspectes culturals, històrics i lingüístics de la vida i costums espanyols.

 3. Formació i internacionalització

  Respon a les necessitats dels estudiants, al mateix temps que ofereix l’oportunitat d’interactuar amb estudiants, professors i professores d’altres nacionalitats.


Quines modalitats pots triar?

 1. Short Courses

  Formació específica aplicada i pràctica, que combina classes presencials amb activitats fora de la universitat. La duració mínima és de dues setmanes. Pots consultar els diferents “Short Courses” fent clic sobre les següents imatges:

  Cultura Mediterránea UMH Study abroad in Spain fullet

  Mediterranean Diet and Landscapes UMH Study abroad in Spain fullet

  Spanish Literature and Civilization UMH Study abroad in Spain fullet

  UE in Wireless Sensor Network UMH Study in Spain fullet

  Ergonomía y Psicosociología UMH Study abroad in Spain fullet
  UE in Electronics for Satellite Communications UMH Study in Spain fullet
  Mediterranean Culture UMH Study abroad in Spain fullet

 2.  

 3. Internship Program

  El programa Internship permet a estudiants estrangers tindre una experiència educativa en un ambient professional on se’ls guia a través de tutors. Aquest programa els permet desenvolupar capacitats de lideratge i competències professionals de la seua àrea d’estudi.

  El programa es divideix en pràctiques internes que es desenvolupen en departaments, institucions i serveis administratius, i en pràctiques externes les quals es desenvolupen en empreses spin-off o startups del Parc Científic de la UMH. El programa de pràctiques externes es realitza al costat del títol d’ Expert Universitari en Competències Professionals, Ocupabilitat i Emprenedoria de la UMH.

  La duració total del programa és de tres mesos en els quals els estudiants realitzaran visites a les empreses més importants de la província d’Alacant, realitzaran un curs intensiu d’espanyol i gaudiran de diverses activitats culturals i lúdiques en múltiples localitats de la província.