This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Study Abroad UMH

portada study abroad

En el marc dels objectius generals de la UMH i dels objectius específics d’internacionalització, es considera prioritari incrementar el nombre d’estudiants universitaris estrangers mitjançant una oferta de “Programes Study Abroad” específicament dissenyada per a ells que, responent a les seues necessitats formatives, servisca per a potenciar la visibilitat internacional de la nostra universitat i al mateix temps oferisca als nostres estudiants i professors l’oportunitat d’interactuar amb alumnes i professors d’altres nacionalitats, afavorint així la internacionalització de la seua curriculum.

Els “Programes Study Abroad” hauran d’oferir un període de formació en la UMH per a completar els estudis superiors cursats en el país d’origen, amb contingut multidisciplinari de caràcter acadèmic pràctic, cultural i lingüístic, orientat tant a l’adquisició de formació com a la comprensió de la cultura, la vida i els costums del nostre país.

Aquesta normativa té per objecte regular el conjunt d’activitats formatives i d’integració cultural i lingüística que la UMH oferta en cada curs acadèmic com a “Programes Study Abroad”, específicament dirigits a estudiants internacionals d’institucions d’educació superior estrangeres que desitgen realitzar una estada en la UMH com a part de l’experiència internacional inclosa en els estudis que es troben cursant en les seues universitats d’origen.

Per a accedir al text complet de la normativa, consulta el següent ENLLAÇ.