Programa DESTINO

25 de març 2024

Tria la modalitat del programa:

Botó BEQUES DESTINO UMH  Botó BEQUES IBEROAMÈRICA DESTINO UMH


Sessions informatives 2021/2022

El dijous, 5 de novembre de 2020, el Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat ha desenvolupat les sessions informatives en línia sobre els programes de mobilitat ERASMUS, SICUE i DESTINO per al curs 2021/2022.

Per a més informació sobre els programes de mobilitat internacional o nacional durant el curs 2021/2022, pots consultar la Presentació sobre programes de mobilitat curse 21-22 (871Kb Castellà .pptx)

D’ací a poc compartirem un document de preguntes i respostes per a aclarir tots els dubtes plantejats en les sessions.


Oberta (24/02/2020): Convocatòria del Programa DESTINO / Beques Iberoamèrica – Estudiants de Grau – Santander Universitats 2020/2021


Tancada (28/03/2019): Convocatòria del Programa DESTINO / Beques Iberoamèrica – Estudiants de Grau – Santander Universitats 2019/2020


Tancada (04/04/2019): Convocatòria del Programa DESTINO / Beques UMH 2019/2020


Anterior (15/02/2019): Test de nivell d’idiomes per a programes de mobilitat de la UMH

Divendres que ve 1 de març de 2019 se celebrarà la prova de nivell destinada a membres de la UMH que desitgen sol·licitar plaça en algun programa de mobilitat de la UMH i necessiten acreditar el seu nivell d’anglés, francés, alemany o italià. Es farà a través del Centre d’Idiomes de la UMH i els resultats podran ser presentats per a participar en la 2a convocatòria Erasmus+ que es publicarà pròximament.

 • Data test de nivell: divendres 1 de març de 2019.
 • Termini per a matricular-se: fins al dimarts 26 de febrer.
 • Taxes: 12 euros per cada test de nivell.

Els horaris, el formulari de participació i la resta d’informació es poden consultar en la web idiomasumh.es/es/test-de-nivel/erasmus


Curs anterior: El Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx publica el llistat definitiu de beques assignades en la convocatòria del Programa Destino UMH en el curs 2017/2018, de mobilitat no europea, en totes dues modalitats de finançament:


Anterior (03/04/2017) – El Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx publica el llistat provisional de places assignades en la convocatòria del Programa Destino UMH en el curs 2017/2018, de mobilitat no europea. Aquells estudiants provisionalment beneficiaris han de presentar la seua acceptació/renuncia de la plaça fins al 20 d’abril. Important: aquells estudiants que hagen resultat beneficiaris en totes dues modalitats del programa, però en universitats de destí diferents, hauran de triar un dels destins en el termini i manera indicada, tal com especifica en la resolució*:

 • Llistat provisional de places assignades en el programa Destino UMH – Modalitat Beques Iberoamèrica-Santander (1,42Kb Castellà .pdf)
  Descàrrega el document d’acceptació/renuncia Iberoamèrica (1,52Kb Castellà .doc)
 • L’acceptació/renuncia s’haurà de presentar en el termini a dalt indicat a través de Registre General o Auxiliars, o per qualsevol dels mitjans contemplats en la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En cas de no fer-ho en el termini establit, s’entendrà que el beneficiari renúncia a la seua plaça. Així mateix, els interessats a presentar al·legacions poden fer-ho en el mateix termini.

  CRITERIS APLICATS PER A l’ADJUDICACIÓ DE LES BEQUES:

  En el cas dels estudiants que han resultat beneficiaris de Beca en la Convocatòria Iberoamèrica-Santander i també en la Convocatòria de Beques UMH per a la mateixa universitat de destí, la Comissió de Selecció ha decidisc adjudicar la Beca Iberoamèrica-Santander.

  En el cas dels estudiants que han resultat beneficiaris de Beca en la Convocatòria Iberoamèrica-Santander i també en la Convocatòria de Beques UMH per a diferent universitat de destí, la Comissió de Selecció ha decidit donar a l’estudiant el termini de 10 dies hàbils (termini Acceptació/Renúncia) per a triar entre totes dues Beques.


  Convocatòria 2017/2018

  L’estudiant pot presentar la seua sol·licitud, i així es recomana que ho faça, a les dues modalitats de finançament del programa Destino: Beques DESTINO UMH i Beques Iberoamèrica-Santander. La llista d’universitats varia en cadascuna de les modalitats de finançament, així com el nombre de places (en el cas de les Beques UMH són 12; en el del banc Santander, 14), però la quantia és la mateixa. Es recomana a l’estudiant sol·licitar plaça en totes dues convocatòries per a augmentar les possibilitats que li siga concedida.

  La sol·licitud haurà de presentar-se a través del Registre General de la UMH o dels Registres Auxiliars dels CEGECAS de cada Campus o per qualsevol altre procediment establit en la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques juntament amb la següent documentació dirigida al Servei de Relacions Internacionals, Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat. En el cas de les Beques UMH, el termini finalitza el pròxim 20 de març de 2017; en el cas de les Beques Iberoamèrica – Santander, el termini finalitza el 23 de març de 2017.

  Accedeix a cadascuna de les modalitats de la convocatòria Destino per a accedir al text complet en el qual es matisen els requisits dels aspirants, dotacions econòmiques, condicions, etc.

  Si tens dubtes, dirigeix-te a , telefona al 966 658 710 o acudeix al Servei de Relacions Internacionals (1a de l’Edifici La Gàl·lia – Campus d’Elx).


  L’objectiu general del Programa DESTINO-Estudiants és fomentar la mobilitat d’estudiants de Grau de la UMH a universitats estrangeres, fora de l’Espai Europeu d’Educació Superior, complementant al Programa ERASMUS de mobilitat internacional i al Programa SICUE de mobilitat nacional.

  Per a aconseguir aquest objectiu, el Programa DESTINO-Estudiants té com a finalitat permetre a l’alumne UMH realitzar una estada acadèmica, des de sis mesos a un curs complet, en una universitat conveniada, amb el reconeixement automàtic de les qualificacions obtingudes a la seua volta.

  Per a dotar econòmicament aquest Programa, la UMH ha dotat amb fons propis la creació de les Beques DESTINO UMH a més de signar convenis de col·laboració amb entitats financeres com el Banc de Santander, creant les beques Iberoamèrica – Estudiants de Grau – Santander Universitats, que pots visitar en les diferents seccions d’aquesta web.


  Anterior (09/06/2016): Publicat el llistat definitiu de beneficiaris del programa Destino 2016/2017:


  Llistat provisional places Destino 2016/2017

  Important: Aquells estudiants que hagen resultat provisionalment beneficiaris de la beca hauran de presentar la seua acceptació / renuncia en el termini establit en l’apartat anterior, fins al dia 3 de maig (inclusivament) a través de Registre General o Auxiliars. En cas de no rebre l’acceptació o renúncia en el termini establit, s’entendrà que l’estudiant renuncia a la seua beca. Els estudiants que hagen sol·licitat les dues ajudes disponibles en el programa Destino han de comprovar si han resultat beneficiaris de totes dues beques i, en cas afirmatiu, hauran de triar una de les dues places abans del mateix 3 de maig mitjançant l’acceptació de la triada i la renúncia de la no triada.

  Les possibles AL·LEGACIONS hauran de presentar-se fins al mateix dia 3 de maig, mitjançant instància “Exposa-Sol·licita” dirigida al Vicerector de Relacions Internacionals.