Voluntariat

22 de gener 2024

La UMH desenvolupa diverses iniciatives i projectes de voluntariat tant de caràcter nacional com internacional.

Entre elles podem destacar:

 • Itinerari de la persona voluntària en la UMH

  Aquest itinerari proposat des de l’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH pretén ser un procés d’aprenentatge experiencial, dinàmic i flexible, amb diferents fites per a un aprenentatge integral dels aspectes de l’acció voluntària i la cooperació internacional al desenvolupament.

 • Voluntariat UMH a RuandaFormació voluntariat Ruanda UMH

  Cada mes un grup de voluntaris, compost per membres de la UMH, viatja a la nostra seu de Ruanda, situada en Nemba (Gakenke, North Province), romanent en la mateixa unes 4 setmanes, realitzant activitats formatives i de cooperació al desenvolupament vinculades a l’educació i la sanitat.

 • Programa de Voluntariat en Cooperació Internacional al Desenvolupament (CID) UMH

  La setmana de tornada de vacances de Setmana Santa (a partir de 26 d’abril) es publicarà la convocatòria de places per al Programa de Voluntariat en Cooperació Internacional al Desenvolupament (CID) UMH. El programa consta de diverses fases: la primera és la participació al Campus de Cooperació Internacional al Desenvolupament (24, 25 i 26 de juny de 2022); en segon lloc, la implicació de voluntariat de la UMH en projectes de ONGD; i finalment sessions de formació específica en la UMH (2 o 3 tardes/setmana).

 • #LaUMHteAcompañaUMHteAcompaña voluntariat

  La UMH, en col·laboració amb Creu Roja Espanyola, ha posat en marxa un programa de voluntariat mitjançant el qual, a través de l’acompanyament telefònic, es pretén pal·liar la soledat que aquesta pandèmia està provocant en les persones majors durant el període de quarantena, i en el posterior període de recuperació.

 • Programes de voluntariat amb ONGs

  L’Àrea de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat de la UMH col·labora amb ONGs donant difusió als seus projectes de voluntariat.

 • Voluntariat ambiental: UMH Sostenible

  El programa de Voluntariat Ambiental pretén augmentar la sensibilització ambiental i millorar el medi ambient a través d’actuacions puntuals en l’entorn.