This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Mobilitat internacional Erasmus+ amb països associats (KA107)

Logo cofinançat programa Erasmus+ Unió Europea països associatsLogo Erasmus+ països associats


 

Convocatòria 2n semestre 2020/2021

 

NOU/05/02/2021): El Vicerectorat de Relacions Internacionals publica el llistat definitiu d’ajudes assignades de la convocatòria del programa de mobilitat internacional Erasmus+ amb països associats (KA107) Bòsnia-Bielorússia per al segon semestre del curs acadèmic 2020/2021.

Consulta el Llistat definitiu d’ajudes assignades (263Kb .pdf)


ANTERIOR: El Vicerectorat de Relacions Internacionals publica el llistat definitiu de sol·licituds admeses i el llistat provisional d’ajudes assignades de la convocatòria del programa de mobilitat internacional Erasmus+ amb països associats (KA107) Bòsnia-Bielorússia per al segon semestre del curs acadèmic 2020/2021. Aquells estudiants que desitgen presentar al·legacions poden fer-ho fins al dia 29 de gener de 2021 a través de Registre General, auxiliars situats en els CEGECA o seu electrònica mitjançant instància General. 

Consulta el Llistat de sol·licituds admeses i llistat provisional d’ajudes assignades (399Kb Castellà .pdf)


ANTERIOR (16/12/20): El Vicerectorat de Relacions Internacionals publica el llistat provisional de sol·licituds admeses i pendents d’esmenar la convocatòria del programa de mobilitat internacional Erasmus+ amb països associats (KA107) Bòsnia-Bielorússia per al segon semestre del curs acadèmic 2020/2021. Aquells estudiants que desitgen presentar al·legacions poden fer-ho fins al dia 4 de gener de 2021 a través de Registre General, auxiliars situats en els CEGECA o seu electrònica mitjançant instància General. 

Consulta el Llistat de sol·licituds admeses i pendents d’esmenar (399Kb Castellà .pdf)


ANTERIOR (23/11/2020): El Vicerectorat de Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx convoca el programa de mobilitat internacional Erasmus+ amb països associats (KA107) per al segon semestre del curs acadèmic 2020/2021.

La present convocatòria està destinada a seleccionar als estudiants de la UMH per a realitzar un període d’estudis o pràctiques en el marc del Programa Erasmus + en les universitats participants en el programa com a països associats: International University of Sarajevo (Bòsnia Hercegovina) i Gomel State Medical University (Bielorússia).

El nombre de places a convocar és de 6 per a realitzar estades d’estudis en la International University of Sarajevo i 7 places en la modalitat de pràctiques en Gomel State Medical University durant el curs acadèmic 2020-2021.

Aquestes accions de mobilitat formen part d’un programa específic, i d’un destí concret, que es correspon amb el Programa ERASMUS+ concedit per a accions de mobilitat internacional en les dues Institucions d’Educació Superior esmentades anteriorment als països de Bòsnia Hercegovina i Bielorússia. Pots consultar el text complet de la convocatòria i l’extracte de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana a continuació:

Descàrrega el text complet convocatòria (505 Kb .pdf)
Descàrrega l’extracte de la publicació DOGV (192Kb .pdf)

Pots consultar el catàleg de places per a les següents estades a continuació:

Consultar catàleg de places (247Kb .pdf)

El termini per a presentació de les sol·licituds serà fins al 4 de desembre de 2020.

Documentació a aportar:

Model de sol·licitud (245Kb Castellà .docx)
– Fotocòpia del DNI, passaport o permís de residència
– Còpia de l’expedient acadèmic personal (sense validesa acadèmica)
– Còpia del certificat o document acreditatiu de coneixements d’anglés
– Curriculum vitae, en el seu cas. (Veure annex II Llistat de places amb entrevista)