Altres beques

24 de novembre 2023

Borses d'excel·lència AVINDRE per a fi d'estudis superiors a Espanya full de màBeques d’excel·lència AVINDRE, destí Espanya

L’Associació Diàleg en col·laboració amb la Conselleria d’Educació d’Espanya a França ha llançat la convocatòria Beques d’excel·lència AVINDRE, destí Espanya.

Enguany, en el seu cinqué llançament, s’ha obert el termini de presentació de candidatures el 15 de novembre i acabarà el 15 de desembre. Tenint en compte la data de la convocatòria, aquestes beques anirien destinades a estudiants que havent acabat els seus estudis en una Secció Internacional Espanyola o Secció Bachibac a França, es troben actualment seguint els seus estudis superiors a Espanya, o procedents de qualsevol programa de l’educació francesa, que estiguen estudiant o vagen a realitzar una formació de postgrau (Màster o Doctorat) en alguna universitat espanyola durant el curs 2023/2024.


Bànner Beques Col·legi EuropaBeques Col·legi d’Europa Curs 2023-2024

La Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat publica en el DOGV, durant el primer trimestre de cada any, la resolució de convocatòria de beques per a la realització d’estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa per al curs acadèmic següent.

Un dels requisits que s’exigeix per a les persones interessades, pel Decret 9/2017, de 5 de juny, del president de la Generalitat, pel qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques per a la realització d’estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa, modificat pel Decret 31/2018, de 14 de desembre, és “haver sigut preseleccionada per al programa objecte de les beques pel Col·legi d’Europa, d’acord amb els criteris de selecció establits per aquest Col·legi.”

El termini de matrícula en línia en el Col·legi d’Europa, per al curs acadèmic 2023 – 2024, es troba actualment obert, fins al 18 de gener de 2023

Per això, totes les persones interessades a participar en aquestes beques, hauran de dirigir-se al Col·legi d’Europa, coleurope.eu/admission, per a formalitzar prèviament la seua matrícula i ser preseleccionades per al programa sol·licitat.

Sense aquest requisit, no podran ser admeses en la convocatòria de concessió de les beques.


Universidade Federal de Sao Joao del Rei logo La Universidade Federal de Sao Joao del-Rei (UFSJ) llança una convocatòria per a seleccionar PhD, només per a estrangers (de qualsevol nacionalitat, excepte brasilers)

Són 5 beques dotades econòmicament (veure document adjunt) i el procés de selecció es realitzarà en línia. El candidat seleccionat haurà de residir al Brasil, en l’estat de Mines Gerais (ciutats de Sao Joao del- Rei, Sete Lagoas o Divinópolis, depenent del programa per al qual haja sigut seleccionat), durant tot el període que dure aquest programa i la beca atorgada.

Els candidats han de fer la seua inscripció en inscrição en línia del 12 de setembre al 14 d’octubre de 2022. Totes les informació està disponible en el següent link Chamada Completa (182Kb .pdf)


 

Fundació ONCE logo(14/07/2022): Beques Fundació ONCE ‘Oportunitat al Talent’

Des de Fundació ONCE s’ha llançat la IX convocatòria de beques “oportunitat al talent” per a estudiants amb discapacitat per al curs acadèmic 2022/2023.

Es tracta de beques per a la mobilitat internacional, màster, postgraus, doctorat, investigació i estudiants que compatibilitzen estudis i esport.

Presentació de sol·licituds:

  • Les sol·licituds en les modalitats de MÀSTER I POSTGRAU, MOBILITAT TRANSNACIONAL, ESTUDIS I ESPORT i FORMACIÓ PROFESSIONAL podran ser presentades fins al 30 de setembre de 2022
  • Les sol·licituds en les modalitats de DOCTORAT i INVESTIGACIÓ podran presentar-se fins al 10 d’octubre de 2022

Beques Fundació ONCE ‘Oportunitat al Talent’ (510Kb .pdf)


Logo Gobierno de México

NOU (06/06/23): Beques Excel·lència del Govern de Mèxic per a Estrangers 2023

La Secretaria de Relacions Exteriors (SRE), a través de l’Agència Mexicana de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AMEXCID), convoca a estrangers interessats a realitzar estudis a Mèxic, en els nivells d’especialitat, mestratge, doctorat i investigacions de postgrau, així com programes de mobilitat estudiantil de llicenciatura i postgrau.

Presentació de sol·licituds fins a 21 de juliol. Per a més informació sobre els requisits i el procés de sol·licitud, pots consultar el següent enllaç: Beques d’Excel·lència del Govern de Mèxic per a Estrangers


(19/06/2022): Beques Excel·lència del Govern de Mèxic per a Estrangers 2022

La Secretaria de Relacions Exteriors (SRE), a través de l’Agència Mexicana de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AMEXCID), convoca a estrangers interessats a realitzar estudis a Mèxic, en els nivells d’especialitat, mestratge, doctorat i investigacions de postgrau, així com programes de mobilitat estudiantil de llicenciatura i postgrau.

Presentació de sol·licituds fins al 24 de juliol de 2022. Per a més informació sobre els requisits i el procés de sol·licitud, pots consultar el següent enllaç: Beques d’Excel·lència del Govern de Mèxic per a Estrangers


Beques France Excellence Europa logo(23/02/2022): Beques France Excellence Europa (FEE).

Programa dirigit als estudiants que tenen la nacionalitat d’un dels 26 països membres de la Unió Europea i que volen cursar un màster en un centre d’ensenyament superior francés. Campos elegibles: Cultura i patrimoni; Educació, pedagogia, ensenyament superior; Llengua i civilització franceses, llengües i civilitzacions estrangeres i estudis europeus; Salut; Ciències mediambientals i Tecnologies digitals.

Presentació de sol·licituds: abans del 15 de març de 2022

Accedeix per a més informació sobre la beca France Excellence Europa (FEE)


Santander beques logo(4/02/2022): Beques Santander Language | En línia English Courses 2022 – British Council.
Programa 100% en línia i sense cost, de 3 mesos de duració, per a adquirir les competències lingüístiques per a desembolicar-te en una entrevista de treball, una presentació o un esdeveniment de networking sense importar el nivell.

Presentació de sol·licituds: fins al 29 de març de 2022 (23.00 h)
Inscriu-te i accedeix a més informació sobre les Beques Santander Language | En línia English Courses 2022


CASA ASIA Logo(3/02/2022): Beques Ruy de Clavijo 2022-2023 de Casa Àsia per a dur a terme projectes d’investigació o cooperació relacionats amb Àsia Central en els àmbits cultural, econòmic i polític-social.

Presentació de sol·licituds: fins a l’11 de febrer de 2022
Accedeix a més informació (bases de la convocatòria i formulari de sol·licitud)


Fulbright España becas logo(2/02/2022): Beques Fulbright d’Ampliació d’Estudis als EUA perquè titulats realitzen Màster o P.h.D. en qualsevol camp d’estudi, curs 2023-2024
 

Presentació de sol·licituds: fins a l’1 d’abril de 2022 en la web de la Comissió Fulbright
Accedeix a la web de Comissió Fulbright


Deutscher Akademischer Austauschdients German Academic Exchange Service logo(02/02/2022): Beques de postgrau a Alemanya.
Programa de beques que ofereix l’oportunitat de continuar la formació acadèmica a Alemanya amb un postgrau

Data límit d’inscripció: Fins al 14 de febrer.


Beques SEGIMON SERRALLONGA disseny(29/04/2021): Beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres

L’Ajuntament de Torelló ha convocat la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres. La convocatòria es dirigeix a persones titulades o a estudiants d’últim any de titulacions dels àrees d’humanitats, arts, ciències socials, educació que hagen cursat estudis en alguna universitat de la Xarxa Vives i siguen menors de 30 anys. La dotació econòmica de la beca és de 10.000 euros.

Descàrrega el fullet amb les bases de la beca Segimon 2021 (117Kb .pdf)


Fulbright España beques logo (20/02/2021): Beques Fulbright d’Ampliació d’Estudis als EUA perquè titulats realitzen Màster o P.h.D. en qualsevol camp d’estudi, curs 2022/2023
 

Presentació de sol·licituds: fins al 14 d’abril de 2021 en la web de la Comissió Fulbright
Accedeix a la web de Comissió Fullbright

  • Dotació de la beca: inclou viatge i despeses primera instal·lació 1.300$, manutenció (entre 1.400$ i 2.760$), matrícula (fins a 35.000$ o 40.000$), assegurança mèdica i d’accidents.
  • Duració: de 10 a 12 mesos, renovable per un segon període de màxim 12 mesos.
  • Sessions informatives: en les quals s’explicarà la convocatòria i resoldrem dubtes.
  • Visita l’enllaç a les sessions informatives beques Fullbright

Nou (20/01/2021): Ajudes per a realització de Màster als EUA en qualsevol camp d’estudi per al curs 2021/2022. Ministeri d’Universitats / Fulbright


(12/01/2021): Convocatòria beques MAEC-AECID per al curs acadèmic 2021-2022 del Ministeri d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació.


(12/01/2021): Programa de pràctiques remunerades en la Comissió Europea a partir d’octubre de 2021

Dues vegades a l’any, la Comissió ofereix 5 mesos de practiques pagades en els Directoris Europeus, Institucions i Agències.


(14/09/2020): Programa d’Ajudes a la Mobilitat Internacional CERU “On the Move”

Crue Universitats Espanyoles i la Societat de Científics Espanyols al Regne Unit (CERU) informen de l’obertura de la segona edició de la convocatòria del Programa d’Ajudes a la Mobilitat Internacional CERU “On the Move” (630Kb .pdf) per a promoure l’intercanvi d’investigadors que desitgen dur a terme estades d’investigació al Regne Unit i Espanya.

Aquest programa pretén reforçar la col·laboració internacional entre els investigadors de la comunitat de Científics Espanyols al Regne Unit (CERU) i els investigadors de les universitats associades a CRUE. Els investigadors procedents d’universitats espanyoles duran a terme estades al Regne Unit, en concret en laboratoris/equips d’investigació que compten amb almenys un membre de CERU. Al seu torn els membres de CERU podran realitzar estades en les universitats espanyoles associades a CRUE que desitgen participar en el programa.

El programa CERU “On the move” està dirigit a investigadors que complisquen els següents requisits:

    1. Investigadors predoctorals i postdoctorals sense un lloc permanent, que duguen a terme la seua investigació en una universitat espanyola.
    2. Investigadors predoctorals i postdoctorals (incloent “research fellows”) sense un lloc permanent, que duguen a terme la seua investigació en una universitat britànica i que siguen membres de CERU.

Les estades en tots dos sentits són finançades de manera íntegra per les universitats espanyoles participants. Cada universitat espanyola decidirà el nombre d’investigadors que podrà enviar o acollir, sense que existisca obligatorietat de reciprocitat en els intercanvis, encara que la mateixa sí que serà recomanable. La duració de les estades serà d’un mínim de 3 mesos i un màxim de 6 mesos.

El termini de presentació d’expressions d’interés per part de les universitats i grups d’investigació d’acolliment espanyols (hosting groups (79Kb Anglès .docx) que desitgen participar en el programa serà de huit setmanes des del llançament de la present convocatòria. En concret, des del 14 de setembre al 30 d’octubre del 2020

Com es pot observar en el procediment que us fem arribar adjunt, una vegada transcorregut aquest període, el termini de recepció de sol·licituds de participants serà des del 9 de novembre fins al 22 de desembre de 2020 (Applicant form, 91kb Anglés .docx). Durant aquest període, les universitats comptaran amb el mateix termini per a difondre la convocatòria, rebre sol·licituds d’investigadors, seleccionar aquelles que complisquen amb els requisits i traslladar aquestes a un Comité Avaluador, format per membres de CERU i de la pròpia Universitat.

Els beneficiaris de la convocatòria es faran públics abans del 8 de març de 2021 i la resolució definitiva s’emetrà públicament abans del 22 de març de 2021. Les estades de mobilitat podran realitzar-se durant un any a partir del mes següent de la resolució definitiva de la convocatòria.

Tot el procés serà coordinat per CERU, amb els qui podeu contactar a través de l’adreça de correu electrònic


(14/09/2020): Intercanvi d’estudiants de Medicina per a estudiar en la Universitat de Medicina São Paulo (FMUSP)

Obert el període d’inscripció per al programa d’intercanvi dirigit a estudiants de medicina per a estudiar en la Universitat de Medicina de São Paulo (FMUSP). El programa tindrà lloc entre març i juny de 2021. A causa de la pandèmia causada pel COVID-19, les classes començaran al març de 2021 (i no gener).

Per a més informació sobre el programa (incloent cursos disponibles, documentació i allotjament) entra en la web fm.usp.br/international

Les inscripcions estan obertes de l’1 al 31 d’Octubre de 2020. A més, per a començar el procés d’inscripció, l’estudiant ha de ser nominat per la seua universitat prèviament a través d’aquest correu ()

Atenció: Els estudiants que es van inscriure per al segon semestre i hagen cancel·lat les seues inscripcions a causa de la pandèmia poden ser re-nominats per a participar en la nova selecció de 2021


A continuació pots consultar convocatòries de beques anteriors (Beques Avindre, Programa de Beques de British Spanish Society, Beques Destí/Santander investigació…): Consulta convocatòries anteriors

Nota: Aquesta secció de la web pretén informar els estudiants de les convocatòries existents per a realitzar estades acadèmiques a l’estranger. El contingut d’aquest apartat és merament informatiu i les convocatòries ací recollides no són gestionades per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.