Altres beques

Beques SEGIMON SERRALLONGA dissenyNOU (29/04/2021): Beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres

L’Ajuntament de Torelló ha convocat la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres. La convocatòria es dirigeix a persones titulades o a estudiants d’últim any de titulacions dels àrees d’humanitats, arts, ciències socials, educació que hagen cursat estudis en alguna universitat de la Xarxa Vives i siguen menors de 30 anys. La dotació econòmica de la beca és de 10.000 euros.

Descàrrega el fullet amb les bases de la beca Segimon 2021 (117Kb .pdf)


Fulbright España beques logo (20/02/2021): Beques Fulbright d’Ampliació d’Estudis als EUA perquè titulats realitzen Màster o P.h.D. en qualsevol camp d’estudi, curs 2022/2023
 

Presentació de sol·licituds: fins al 14 d’abril de 2021 en la web de la Comissió Fulbright
Accedeix a la web de Comissió Fullbright

  • Dotació de la beca: inclou viatge i despeses primera instal·lació 1.300$, manutenció (entre 1.400$ i 2.760$), matrícula (fins a 35.000$ o 40.000$), assegurança mèdica i d’accidents.
  • Duració: de 10 a 12 mesos, renovable per un segon període de màxim 12 mesos.
  • Sessions informatives: en les quals s’explicarà la convocatòria i resoldrem dubtes.
  • Visita l’enllaç a les sessions informatives beques Fullbright

Nou (20/01/2021): Ajudes per a realització de Màster als EUA en qualsevol camp d’estudi per al curs 2021/2022. Ministeri d’Universitats / Fulbright


(12/01/2021): Convocatòria beques MAEC-AECID per al curs acadèmic 2021-2022 del Ministeri d’Afers exteriors, Unió Europea i Cooperació.


(12/01/2021): Programa de pràctiques remunerades en la Comissió Europea a partir d’octubre de 2021

Dues vegades a l’any, la Comissió ofereix 5 mesos de practiques pagades en els Directoris Europeus, Institucions i Agències.


(14/09/2020): Programa d’Ajudes a la Mobilitat Internacional CERU “On the Move”

Crue Universitats Espanyoles i la Societat de Científics Espanyols al Regne Unit (CERU) informen de l’obertura de la segona edició de la convocatòria del Programa d’Ajudes a la Mobilitat Internacional CERU “On the Move” (630Kb .pdf) per a promoure l’intercanvi d’investigadors que desitgen dur a terme estades d’investigació al Regne Unit i Espanya.

Aquest programa pretén reforçar la col·laboració internacional entre els investigadors de la comunitat de Científics Espanyols al Regne Unit (CERU) i els investigadors de les universitats associades a CRUE. Els investigadors procedents d’universitats espanyoles duran a terme estades al Regne Unit, en concret en laboratoris/equips d’investigació que compten amb almenys un membre de CERU. Al seu torn els membres de CERU podran realitzar estades en les universitats espanyoles associades a CRUE que desitgen participar en el programa.

El programa CERU “On the move” està dirigit a investigadors que complisquen els següents requisits:

    1. Investigadors predoctorals i postdoctorals sense un lloc permanent, que duguen a terme la seua investigació en una universitat espanyola.
    2. Investigadors predoctorals i postdoctorals (incloent “research fellows”) sense un lloc permanent, que duguen a terme la seua investigació en una universitat britànica i que siguen membres de CERU.

Les estades en tots dos sentits són finançades de manera íntegra per les universitats espanyoles participants. Cada universitat espanyola decidirà el nombre d’investigadors que podrà enviar o acollir, sense que existisca obligatorietat de reciprocitat en els intercanvis, encara que la mateixa sí que serà recomanable. La duració de les estades serà d’un mínim de 3 mesos i un màxim de 6 mesos.

El termini de presentació d’expressions d’interés per part de les universitats i grups d’investigació d’acolliment espanyols (hosting groups (79Kb Anglès .docx) que desitgen participar en el programa serà de huit setmanes des del llançament de la present convocatòria. En concret, des del 14 de setembre al 30 d’octubre del 2020

Com es pot observar en el procediment que us fem arribar adjunt, una vegada transcorregut aquest període, el termini de recepció de sol·licituds de participants serà des del 9 de novembre fins al 22 de desembre de 2020 (Applicant form, 91kb Anglés .docx). Durant aquest període, les universitats comptaran amb el mateix termini per a difondre la convocatòria, rebre sol·licituds d’investigadors, seleccionar aquelles que complisquen amb els requisits i traslladar aquestes a un Comité Avaluador, format per membres de CERU i de la pròpia Universitat.

Els beneficiaris de la convocatòria es faran públics abans del 8 de març de 2021 i la resolució definitiva s’emetrà públicament abans del 22 de març de 2021. Les estades de mobilitat podran realitzar-se durant un any a partir del mes següent de la resolució definitiva de la convocatòria.

Tot el procés serà coordinat per CERU, amb els qui podeu contactar a través de l’adreça de correu electrònic international@sruk.org.uk


(14/09/2020): Intercanvi d’estudiants de Medicina per a estudiar en la Universitat de Medicina São Paulo (FMUSP)

Obert el període d’inscripció per al programa d’intercanvi dirigit a estudiants de medicina per a estudiar en la Universitat de Medicina de São Paulo (FMUSP). El programa tindrà lloc entre març i juny de 2021. A causa de la pandèmia causada pel COVID-19, les classes començaran al març de 2021 (i no gener).

Per a més informació sobre el programa (incloent cursos disponibles, documentació i allotjament) entra en la web fm.usp.br/international

Les inscripcions estan obertes de l’1 al 31 d’Octubre de 2020. A més, per a començar el procés d’inscripció, l’estudiant ha de ser nominat per la seua universitat prèviament a través d’aquest correu (douglas.bartholomeu@fm.usp.br)

Atenció: Els estudiants que es van inscriure per al segon semestre i hagen cancel·lat les seues inscripcions a causa de la pandèmia poden ser re-nominats per a participar en la nova selecció de 2021


A continuació pots consultar convocatòries de beques anteriors (Beques Avindre, Programa de Beques de British Spanish Society, Beques Destí/Santander investigació…): Consulta convocatòries anteriors

Nota: Aquesta secció de la web pretén informar els estudiants de les convocatòries existents per a realitzar estades acadèmiques a l’estranger. El contingut d’aquest apartat és merament informatiu i les convocatòries ací recollides no són gestionades per la Universitat Miguel Hernández d’Elx.