Seminari web mundial Erasmus+ 2023

20 de març 2024

La Direcció General d’Educació, Joventut, Esport i Cultura (DG EAC) i l’Agència Executiva Europea d’Educació i Cultura (EACEA) organitzen un seminari web mundial Erasmus+ 2023 del dimarts 17 al dijous 19 d’octubre. Erasmus+ és el programa de la Unió Europea que dona suport a projectes i intercanvis per a l’educació, la formació i la joventut a tot el món. El seminari en línia sobre intercanvi i cooperació està obert a organitzacions educatives i persones interessades de tot el món.

El Seminari web mundial Erasmus+ oferirà tres sessions informatives, cadascuna de les quals cobrirà temes diferents, sobre les oportunitats internacionals dels programes Erasmus+ perquè els participants comprenguen millor tots els aspectes i beneficis: intercanvi acadèmic d’estudiants i personal; projectes de cooperació per a l’educació, educació superior i formació professional; intercanvi virtual; i mobilitat per a investigadors.

Aquest esdeveniment en línia, dirigit a potencials sol·licitants, brindarà tant als sol·licitants nous com als més experimentats l’oportunitat d’enviar preguntes per escrit al personal de la Comissió Europea (CE). Les sessions del matí es repetiran a la vesprada per a atendre les diferents zones horàries. Cada sessió serà una presentació de l’acció, seguida d’una sessió de preguntes i respostes mitjançant el xat de Slido. El Seminari web mundial Erasmus+ es desenvoluparà en anglés, amb interpretació al francés i a l’espanyol.

    Programa:

  • Dimarts 17 d’octubre: introducció general, mobilitat internacional de crèdit, accions Marie Skłodowska-Curie.
  • Dimecres 18 d’octubre: Erasmus Mundus, desenvolupament de capacitats per a l’educació superior, accions Jean Monnet.
  • Dijous 19 d’octubre: desenvolupament de capacitats per a l’educació i formació professional, intercanvi virtual Erasmus+, desenvolupament de capacitats per a joves.

Per a més informació, incloent-hi l’enllaç a la transmissió web del dia, en la pàgina de l’esdeveniment:

El programa definitiu es publicarà en eixe mateix enllaç quan s’acoste la data.

Cartell Seminari web mundial Erasmus+ 2023