ACCIONS DE PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT DE GÈNERE A PARTIR D’INICIATIVES ENCAMINADES A LA CONSECUCIÓ D’INGRESSOS EN DONES RURALS DE COLÒMBIA

Cartell igualtat de gènere ColòmbiaEl projecte CUD “Accions de promoció de la igualtat de gènere a partir d’iniciatives encaminades a la consecució d’ingressos en dones rurals de Colòmbia”, cofinançat per la UMH i GVA, es va desenvolupar d’acord amb el Conveni 2018 de Cooperació Universitària al Desenvolupament. Així mateix, el projecte es va dissenyar complint els Objectius de Desenvolupament Sostenible, nº1 Fi de la pobresa; nº5 Igualtat de gènere i nº8 Treball decent i creixement econòmic.

Aquest projecte s’engloba en la línia de Cooperació Universitària al Desenvolupament (CUD).

Objectius del projecte CUD

L’apoderament de les dones com a motor per a posar en marxa diferents iniciatives que permeten millorar el nivell de vida de les seues famílies. Així com visualitzar el poder transformador de les dones que compten amb la possibilitat de comptar amb recursos econòmics; i per tant, generar espais pacífics de convivència, són els objectius principals. 

Per a donar visibilitat, difondre i identificar el projecte de cooperació internacional al desenvolupament, es va crear un cartell com a material gràfic.

Participants del projecte CUD

El projecte va ser dirigit per la professora de la UMH de l’Àrea de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica. Juana María Aznar, com a investigadora principal.