This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

CURS NECESSITAT DE LA IGUALTAT DE GÈNERE PER A TRANSFORMAR EL NOSTRE MÓN

 Cartell Necessitat d'Igualtat de gènere UMH

El Curs Necessitat de la igualtat de gènere per a transformar el nostre món se centra en la lluita per erradicar tota forma de discriminació contra les dones i xiquetes. És una lluita pels drets humans, però també és una lluita per aconseguir un desenvolupament sostenible en una societat més justa. En aquest sentit, s’ha fixat l’objectiu número 5 de Nacions Unides per al Desenvolupament, segons el qual la igualtat de gènere i empoderar a les dones i xiquetes té un efecte multiplicador i ajuda a promoure el creixement econòmic i el desenvolupament a nivell mundial.

És a través de l’educació i els sistemes educatius que podem impactar i tindre major incidència per a promoure el canvi. És per això que aquest curs va dirigit principalment a docents de l’àmbit universitari i secundària, particularment. Encara que tot el que tinga interés a aprendre i conéixer sobre les polítiques d’igualtat de genere té el seu espai en aquest curs.

Inscripcions i programa del Curs Necessitat de la igualtat de gènere per a transformar el nostre món

Inscripcions finalitzades
Descarrega el programa (.jpg 439Kb)