LA PROFESSORA ELENA CRESPO ACONSEGUEIX LA SEUA SEGONA CÀTEDRA JEAN MONNET DE LA UNIÓ EUROPEA

Càtedra Jean Monnet logoLa Unió Europea ha concedit a la professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx Elena Crespo Navarro la seua segona Càtedra Jean Monnet (Convocatòria 2019). L’objectiu del Programa Jean Monnet, promogut per la Comissió Europea, és fomentar l’excel·lència en l’ensenyament i la investigació en l’àmbit dels estudis sobre la Unió Europea a tot el món.

El projecte de la professora Crespo Navarro, gestionat des del Vicerectorat de Relacions Internacionals de la UMH, es desenvoluparà durant els pròxims 3 anys, en els quals es duran a terme diferents activitats docents, de divulgació i d’investigació. En aquestes activitats participaran docents, especialistes i investigadors de diferents universitats i institucions nacionals i europees.

La Càtedra Jean Monnet, titulada Reforçar els valors de la UE. El paper de la ciutadania activa, és la segona que obté la professora Crespo. La primera, obtinguda en 2013, es va centrar en L’acció exterior de la UE en matèria de promoció i protecció dels drets humans. Del total de 1.315 sol·licituds presentades en aquesta convocatòria, procedents d’institucions de tot el món, únicament han sigut seleccionats 251 projectes.