This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

CURS EL CONSUM RESPONSABLE I EL SEU PAPER EN ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Consum responsable i el seu paper en els objectius de desenvolupament sostenible UMH cartellLa Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) celebra el Curs “El consum responsable i el seu paper en els objectius de desenvolupament sostenible”.

El 25 de setembre de 2015, els líders mundials van adoptar un conjunt d’objectius globals per a erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots com a part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té metes específiques que han d’aconseguir-se en els pròxims 15 anys.

Per a aconseguir aquestes metes, tothom ha de fer la seua part: els governs, el sector privat, la societat civil i persones com vosté.

Inscripcions en el Curs “El consum responsable i el seu paper en els objectius de desenvolupament sostenible”

Vols participar? Pots començar per inscriure’t en aquest Curs El consum responsable i el seu paper en els objectius de desenvolupament sostenible que organitza el Servei de Relacions Internacionals a través de la Secció de Cooperació al Desenvolupament i Voluntariat.

Documents d’interés

Descàrrega el Programa del curs (.pdf 348 Kb)
Inscripció gratuïta (finalitzada)